Om oss

I alla tider har människan skapat och tagit del av konst, design och hantverk. Ibland av funktionell karaktär, som statussymboler eller bara för att ögat ska vila på något vackert. Lapplands natur och kultur har och ger fortfarande upphov till vacker och funktionell design av människor från olika bakgrund och med olika talanger. Vi har själva skapat sedan vi var små och sedan många år skapat produkter som våra kunder uppskattar att använda och se på. Under våra år som entreprenörer och designers har vi upptäckt hur otroligt duktiga hantverkare och designers det finns i Lappland. Här i webshopen har vi samlar våra favoriter och vi hoppas att du uppskattar dem lika mycket som vi.

Vi tar gärna emot tips på produkter, personer och varumärken som kan passa in i vårt sortiment.

// Emma 

Kontakta oss gärna via mail på:info@lovefromlapland.se, eller på telefon: 073 838 30 25 (Telefontid mån-fre 10-14)

Teamet bakom Love from Lapland


Möt Emma Ebermark

Hej! 
Jag heter Emma Ebermark & jag bor i byn Nilivaara, 10 mil norr om polcirkeln. Jag brinner för den arktiska livsstilen, för skapandet, designen och entreprenörsskapet. Tillsammans med duktiga konstnärer, fotografer och designers har jag grundat Love from Lapland med syfte att sprida produkter för vår arktiska livsstil. 

Jag är VD för Love from Lapland. 

Möt Mikael Martinsson

Hej! det är jag som är Mikael Martinsson. Jag är en fotograf uppifrån Gällivare som brinner för fotografering och kreativt skapande. Jag har under många år jobbat med porträttfotografering och de senaste åren även med produktfoto.

Min roll i Love from Lapland är fotografering till webb, tryck och sociala medier samt produktion av hemsidan.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.