top of page
Careodgerd_logo.png

Care of Gerd

Precis vid polcirkeln, mitt i svenska Lappland, ligger det lilla samhället Jokkmokk. Här har Care of Gerd tillverkat naturlig hudvård av högsta kvalitet i snart tio år. Råvarorna och dofterna kommer delvis från den omgivande naturen och det arktiska klimatet har präglat både företaget och produkterna sedan start.

 

Från naturen runt Jokkmokk med djupa sjöar, stora hjortronmyrar, dignande blåbärsris och djupa tallskogar får ägarna sin inspiration - och många ingredienser.

Care of Gerd- Ekologisk handkräm .jpg

Love from Laplands favoriter från Care of Gerd

Care of Gerd deodorant.webp

Unisex deodorant

Aluminiumfri deodorant som verkligen fungerar från Care of Gerd.

care-of-gerd-sauna-cool-scrub_medium.jpeg

Spa Cool Scrub

Bastuscrub med epsomsalt och doft av citrus, enbär & menthol från Care of Gerd.

care-of-gerd-24-7 balm.jpeg

24/7 Skin balm

En allround-balm som kan användas precis där det behövs från Care of Gerd.

Care of Gerd- Ekologisk handkräm .jpg

Ekologisk hudvård med naturliga ingredienser

Care of Gerds produkter är ekologiska och tillverkade med naturliga ingredienser. Deras hårvårdsserie är till exempel helt utan parabener, sulfater, peg-ämnen och silikon. Istället för att lägga en glansig hinna utanpå hårstråna gör naturlig hårvård att håret blir glansigt på riktigt, inifrån. Att använda produkter som inte innehåller kemikalier är bra för oss och även bra för naturen.

Det innebär färre kemikalier ner i avloppet och färre kemikalier i vårt vatten och i vår natur.

Att skapa och sälja naturlig hudvård känns självklart för Johan och Anna-Lena. Eftersom de tidigare jobbat som frisör och hudvårdsterapeut vet de hur mycket produkter vi använder dagligen. Tvätta sig, borsta tänderna, återfukta och kanske sminka sig. Det är många produkter bara innan vi har hunnit ut ur badrummet på morgonen. 

Ekologisk hudvård med ingredienser med ingredienser från Arktis

Bär som växer under midnattsolens ljus gör underverk ger bärens nyttiga egenskaper. Läs mer om hudvård från varumärken med hjärtat norr om polcirkeln.

bottom of page