top of page
Dalum Logo.png

Dalum

Fantastiska friluftsprodukter som förenklar människors upplevelse med naturen. Dalum betyder dalarna på älvdalska och det var just från skogarna i Dalarna som grundarna fick sin inspiration. De vill skapa funktionella produkter som underlättar matlagning utomhus och härliga stunder vid elden. De vill skapa en större gemenskap mellan människan och naturen samt se till att fler tar del av den glädjen som naturen sprider om kring sig.

 

Människan har under tusentals år levt sida vid sida med naturen, men nu kan den lätt bli bortglömd på grund av annat som händer i vardagen. Därför anser Dalum att naturen kan vara en perfekt andningspaus i den hektiska vardagen och med hjälp av deras produkter är det smidigt att ge sig ut på både korta och långa äventyr i naturen. 

Dalum- stekhäll-2.jpeg

Love from Laplands favoriter från Dalum

Dalum sittunderlag i ull_edited.png

Sittunderlag

Sittunderlag tillverkat av återvunnen merinoull från Dalum. 

Dalum Stekhäll_edited.jpg

Stekhäll

Stekhäll från Dalum i lättviktsmodell som säljs med smidig förvaringsväska.

Dalum- Pannkaksmix_edited.jpg

Pannkaksmix

Ett kit med pannkaksmix & en flaska sirap från Dalum. Finns i 3 smaker. 

Dalum- stekhäll-2.jpeg

Dalums kärlek till det hållbara friluftslivet

Dalum är grundat för kärleken till naturen och deras produkter är därför tillverkade utifrån tanken att det ska vara en så liten miljöpåverkan som möjligt, hållbarheten är därför extra viktig, så att produkterna kan leva vidare under en lång tid.

 

När Dalum utvecklar nya produkter så har de förutom miljön, kvalitet och funktion som huvudtanke. De ser även till att produkterna har en design som funkar under alla olika årstider och omständigheter.

Mat smakar alltid som bäst ute i det fria.

Det finns väl inget som slår mat som lagats över öppen eld. Upptäck fler varumärken som skapar produkter för matlagning utomhus.

bottom of page