top of page

Täljogram

Täljogram skapar kit med täljknivar och material för att komma igång att lära sig täljandes vackra konst. Täljkit från täljogram har allt som behövs för att utforska täljandes konst. De har noga valt ut verktyg och material för nybörjaren som vill lära sig behärska knivarnas egenskaper för att skapa vackra föremål från en enkel träbit.

Täljogram logotyp.png
Täljogram litet täljkit.jpg

Love from Laplands favoriter från Täljogram

Stort täljkit från Täljogram.png

Stort täljkit

Det här täljkitet från Täljogram har allt som behövs för att utforska täljandes konst. Täljogram har noga valt ut verktyg och material för nybörjaren som vill lära sig behärska knivarnas egenskaper för att skapa vackra föremål från en enkel träbit. 

Täljogram täljkit träbåt.webp

Täljkit junior

Tälj din egen träbåt med det här roliga täljktet från Täljogram. Täljkitet junior är framtaget för att göra det möjligt för barn att börja lära sig tälja. I det här fina kitet finns allt för att väcka barnens glädje för att slöjda.

Täljboken från Täljogram.png

Täljboken

Det här är boken som hjälper dig att komma igång att tälja eller om du vill utveckla ditt täljande till nästa nivå. Täljboken är fullspäckad med inspiration kring täljtekniker, fakta om olika träslag och verktyg.

Täljogram täljkit.jpg

Täljogram - Sann skaparglädje

Felix, Ragnar och David, tre entusiastiska själar som en gång studerade tillsammans, bestämde sig för att omvandla sin passion till verklighet. Drivna av en stark vilja att dela den oslagbara känslan av att skapa med sina egna händer, grundade de Täljogram.

 

Med varje snitt i träet förmedlar de glädjen och tillfredsställelsen som bara kreativitet kan ge. Genom Täljogram blir slöjdens värld tillgänglig för alla som söker äventyr och personlig utveckling.

bottom of page