top of page

Lantto design

Lantto design drivs av kreatören & inspiratören Sofie Lantto med rötterna i Gällivare i Svenska Lappland. Sofie har fjällen närmast hjärtat och brinner för att inspirera människor att ge sig ut i fjäll & skog. I Lantto design´s sortiment finner du vardagsföremål med budskap som inspirerar till att ta sig an det som den arktiska naturen har att erbjuda oavsett årstid. 

Logotyp Lantto design.png
Lantto design emaljmugg.jpg

Love from Laplands favoriter från Lantto design

lantto-design-levforfan.png

#Lev för fan

Lev för fan är den perfekta muggen att dricka kaffe, te eller varm choklad på fjället. När du tar fram termosen under skridskoturen. Eller varför inte när du tar en kaffe i solen under en arbetsdag vid datorn.

Lantto design Emaljmugg Elä perkele.png

Elä, perkele!

Emaljmuggen Elä perkele är den finska varianten av Lev för fan – som är en påminnelse om att du kommer dö en dag – så njut av livet.  Andas, lukta och känn! 

lantto-design emaljmugg Mountain.png

Mountains

Kan du höra bergen ropa ”Heeeej, saknar dig” så är det här muggen för dig. En lek med uttrycket ”The Mountains are calling … and I must go”. 

2109_DommarRajo0038_.jpg

Möt sofie Lantto

Sofie Lantto lever efter mottt #LevFörFan, vilket är en påminnelse om att livet är kort och att man bör njuta av varje ögonblick. Hon uppmuntrar andra att andas, lukta och känna, och att våga ta chanser.

 

Sofie betonar också vikten av att komma ihåg vad som verkligen är viktigt i livet. För henne är det att hon och hennes familj, bestående av make, två barn och två hundar, är friska och lyckliga.

Sofie har röttera i Gällivare och  är Sofie en norrlänning i hjärta & själ. Hon älskar fjällen och njuter av aktiviteter som skidåkning stunder i skog och mark. Hon finner glädje i det speciella ljuset en decemberdag och uppskattar värmen från en sprakande eld i skogen. Sofie känner sig hemma när snön knarrar under hennes skor. Och för att inte glömma - kaffe är en stor passion för henne.

Emaljmuggar med motiv frå  naturen

Letar du andra emaljmuggar med motiv från naturen i norr? Upptäck Eplaros som skapar bruksföremål med konsttryck från Emma Jansson

bottom of page